Agenda

WitteRaaf1Aardewijsheid biedt je een verscheidenheid aan tips en informatie. Alles wat je hier vindt heeft een relatie met Moeder Aarde. De planeet waarop we leven, van genieten en voor zorgen.

De Aarde heeft je veel te geven en vraagt alleen van je goed voor haar te zorgen. Zorg ook goed voor jezelf. De Aarde en jij gaan hierbij hand in hand.

Leer haar giften en mysteriƫn kennen en je bent in staat in harmonie en in samenwerking met haar richting te geven aan je leven.

Aardewijsheid verandert mee met het draaien van het Jaarwiel.

Verhalen, recepten, tips en achtergrondinformatie over het actuele seizoen en de daarbij behorende feesten en vieringen vind je bij de Seizoenfeesten.

In de Agenda vind je allerhande activiteiten die door Aardewijsheid of in samenwerking met Aardewijsheid worden georganiseerd. Organiseer je zelf workshops of heb je een tip die niet mag ontbreken op de website van Aardewijsheid? Neem dan contact met ons op! Wellicht is er ook voor jou een plek op deze website om je verhaal te vertellen en je aanbod of tip toe te lichten.

In de loop der tijd zijn er vragen binnen gekomen bij Aardewijsheid. Waar haal ik de kruiden vandaan? Hoe kom ik aan mooie kristallen? Kijk eens rond in De Aardewinkel! Daar hebben we inmiddels veel kruiden (met uitgebreide beschrijving van allerhande toepassingen), etherische olie, edelstenen, symbool-sieraden en handige gebruiksvoorwerpen voor je verzamelt.

Mis je iets of zoek je iets speciaals? Stuur ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je vraag en we gaan voor je op zoek.

Zoeken

Volg ons op ...

facebook-68-1

Cernunos.jpg

De Aardewinkel

grunge-raaf